social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

Over ons

WELKOM BIJ

SIKKENS CENTERS AGN

 
Sikkens Center AGN heeft 6 vestigingen in Overijssel en Gelderland
in de plaatsen Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Rijssen en Zutphen.
Wij zijn de leverancier voor Sikkens producten en diverse non-paint merken.
 
 

 

uploads/images/9d01355c-de02-4e01-8679-52659fa33f4a/Logo's/SC-AGN-pay-off-horizontaal.png
uploads/images/9d01355c-de02-4e01-8679-52659fa33f4a/Logo's/SC-AGN-pay-off-horizontaal.png

 

 

GROOT DENKEN,

LOKAAL LEVEREN

Sikkens Centers AGN zijn allround groothandels in verf en verfaanverwante producten. Wij zijn in staat om u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Het is onze missie om u verder te helpen in uw werkzaamheden.

Afhalen bij onze vestigingen is altijd mogelijk, er staat altijd een vers kopje koffie klaar. Liever een kop warme chocolade, ook geen probleem.

Afhalen uit onze 24-uurs kluis is ook mogelijk, buiten de openingstijden.

Bezorgen; ook dat doen we vanuit de vestigingen: voor 10:00 uur besteld, in de middag bezorging op de klus.

 

 

 

uploads/images/9d01355c-de02-4e01-8679-52659fa33f4a/Over%20Ons/Deskundig-Advies.png

DESKUNDIG

ADVIES

Wij stellen de juiste relevante vragen. Wat is de ondergrond? En de technische staat? Wij ondersteunen u met het opstellen van een onderhoudsschema voor uw klanten.

Ook kunnen wij helpen met het maken van een kleuradvies ook eventueel gekoppeld aan een technisch advies.

 

 

uploads/images/global/Assortiment/sikkens-assortiment-lak-4.png

GROTE VOORRAAD

EN LOGISTIEKE ONTZORGING

Wij houden veel producten op voorraad en beschikken over een uitgebreid distributienetwerk. Zo kunnen we de gewenste materialen op het juiste moment aan u leveren. Met meerdere vestigingen in de regio, kunnen we altijd het juiste product leveren.